Levering

På denne side finder du alle oplysninger om bestilling og levering af vores produkter

Gennemsnitlige leveringstider


Vi har en gennemsnitlig leveringstid på 2-3 arbejdsdage i Danmark.

Ordrer sendes med DHL i Danmark.Gratis forsendelseGratis forsendelse på alle ordrer.Spor din ordre


Du kan spore din ordre via vores Track and Trace-side. Track and Trace kan altid følges online, så du ved præcis, hvornår du kan forvente at få dine produkter hjem.

Klik her for at spore din ordre >>Pakke ikke accepteret eller ikke afhentet på et servicepunktHvis du ikke er hjemme under leveringen, vil pakken blive tilbudt 1 eller 2 gange, afhængigt af leveringstjenesten. Hvis leveringen ikke lykkes, vil pakken blive leveret til dine naboer eller et afhentnings-/servicepunkt og skal afhentes der, før den returneres. Det er vigtigt at bemærke, at det ikke er en mulighed ikke at tage imod eller afhente pakken, og at du ikke kan få pengene tilbage på den måde. Pakken skal leveres og returneres i henhold til vores returpolitik for at få dine penge tilbage. Hvis pakken skal sendes igen, fordi den ikke kunne leveres, sender vi den én gang for vores regning. Hvis det er nødvendigt at sende den igen, opkræver vi et gebyr på 3,95 euro.Tjek venligst dine forsendelsesoplysninger omhyggeligt!


For at sikre, at din ordre behandles korrekt, er det vigtigt, at dine forsendelsesoplysninger er fuldstændige og korrekte. Hvis nogen oplysninger mangler eller er forkerte, kan det føre til forsinkelser i forsendelsen. Det er købers ansvar at angive korrekte oplysninger. Bemærk, at hvis en pakke går tabt eller ikke kan leveres på grund af forkerte oplysninger, er omkostningerne for køberen, og vi kan ikke tilbyde refusion.Er pakken gået tabt?Er din pakke gået tabt eller ikke leveret på grund af en logistisk årsag? Så sender vi altid en ny gratis.


Spørgsmål til din ordre?


Har du spørgsmål til din ordre? Vi anbefaler, at du først tager et kig på
siden med ofte stillede spørgsmål. Er dit spørgsmål ikke nævnt her?
Så klik her for at kontakte os direkte.