Returnering

Er du ikke tilfreds med din ordre? Det er vi meget kede af at høre, og vi vil meget gerne høre, hvad vi kan gøre for at løse det.

Sørg for at give os besked om returneringen via e-mail inden for 14 dage efter modtagelsen. Du kan derefter returnere ordren op til 14 dage efter modtagelsen. Vi sørger for, at købsbeløbet krediteres din konto inden for 5 arbejdsdage efter modtagelse af returneringen.


Returnering i 3 enkle trin

Trin 1: Kontakt kundeservice via kontaktformularen eller send en e-mail til info@outdoorhaven.dk og oplys dit ordrenummer. Vi sender dig derefter en returformular, som du kan downloade og udskrive.

Trin 2: Send din ordre til den angivne adresse

Send varerne sammen med den udfyldte returformular til den adresse, der er angivet på returformularen. Det er vigtigt, at du forsyner din pakke med en track & trace-kode, da du er ansvarlig som afsender.

Trin 3: Modtag købsbeløbet tilbage på din bankkonto

Når vi har modtaget pakken, krediteres købsbeløbet til din bankkonto inden for 5 arbejdsdage.

Returomkostninger er for din egen regning (undtagen i tilfælde af en defekt). Omkostninger ved returnering

Som kunde er du ansvarlig for omkostningerne ved returforsendelsen. Vores ordrer sendes fra et lager i Danmark. Dette er den samme adresse som vores returadresse.


Betingelser for returnering

Produkterne skal være i original stand med originale etiketter og tags.
Emballagen må ikke være beskadiget og skal være i original stand.
Returneringen skal indeholde en returformular. (kontakt kundeservice for at få en returformular)
De varer, der skal returneres, må ikke vise tegn på brug.
Oplys venligst et ordrenummer.Har du modtaget et defekt produkt?

Send os en e-mail med foto- eller videomateriale, der tydeligt viser problemet. Hvis fejlen viser sig at være berettiget, dækker vi alle omkostninger inklusive returporto.


Annullering af ordrer

Det er kun muligt at annullere din ordre inden for 5 minutter efter afgivelse af ordren. Efter 5 minutter stoppes vores ordrer i behandlingen, og annullering er desværre ikke mulig.

For at annullere din ordre bedes du kontakte os via EMAIL, efter du har afgivet din ordre.